Hej hej kommer ni ihåg mig

Ja vad ska jag säga jag lovar att försöka bli bättre på att blogg å lägga upp bilder men på nått underligtvis hittar jag inte tiden men ja jag försöker i alla fall..

Här har det väll inte hänt så mycket förutom att min make är ny exeminerad avancerad aoutomationstekniker och han gick ut med topp betyg :D
GRATTIS ÄLSKLING!

Mer då ja jo jag har kännt och känner mig ensam för ja jag sittr här där jag sittre kan inte direkt ta mig nånstans för jag har inget körkort vilket suger men pengarna finns inte tyvärr..
Så ja jag vet jag har vänner som älskar mig för mig å bryr sig om mig men jag är låst vilket gör att jag känner mig ensam och osäker på mig själv grymt störande för jag blir nästan paranoid så jag går å tänker vem gillar mig egentligen hmm ja jag vet jag är konstig men så är det och det är den jag är.

Nä nu ska jag snart laga middag och i kväll ska gubben i väg å titta på nån ved ja jag vet inte fråga ej mig ;)
Puss och krm alla <3

NU ÄR DET NOG!

Nä vad arg jag blir på mig själv, lagom när jag börjar gå ner i vikt ja då går jag upp lite igen så nu får de fasiken vara bra...
Jag har hypotyreos och äter dagligen levaxin, men jag vill ej vara så här stor för evigt som jag e nu, utan jag vill ner för jag mår ej bra kroppsligt av att vara så här stor så nu är det bara att köra men ja jag har ju en förkylning i kroppen just nu så får vänta tills den är över sen e det bara att köra, nu är jag less..

Jag har ju tagit tag i kosten men det räcker inte måste ju röra på mig oxå nä nu kör vi..

Ska dessuom på måndag ringa sjukgymnasten, ha en bra dag alla
KRAM

Hej de va inte igår!

Ja hej alla läsare de var inte igår men har haft fullt upp och bloggen har inte riktigt hunnits med.
Här händer det inte så mycket jag går hemma och försöker mysa på med barnen.
Thor han pratar å pratar och man ser hur stor han börjar bli, Balder växer så det knakar.

Själv står jag still å trampar känns det som, försökte ju gå ner i vikt men sedan trillade jag dit å nu ska jag börja igen men får se hur det går har räknat ut att jag vill gå ner ca 45kg men det går inte så bra just nu men vi får se vad som händer ner ska jag så nu kör vi tar 1kg i taget eller snarare 1 gram kanske..

Försöker få ordning här hemma men ja här händer det inte heller så mycket har nada, noll lust till nånting så det känns lite trist men men bara att gilla läget antar jag :/
Vet inte vad som händer med mig just nu mitt humör och mina tankar å min energi åker berg och dalbana helt sanslöst..
men men på´n igen bara...

Jo jag har även klipt mig å det är kort är supernöjd men så här nu i efterhand så kunde frisören klipt ännu kortare bak men men det tar vi nästa gång..

Nä vet inte riktigt vad jag mer ska skriva om faktist, mer än önska mig lycka till med städningen :) och vikten för de är med vikten jag behöver mest peppning just nu.. Dela även gärna med er av era egna tips på hur ni gör och hur ni inte faller tilbax kram alla

RSS 2.0