Önskar de fanns fler timmar på 1dygn!

Ja nu va det ett tag sedan jag bloggade igen. Tiden finns inte riktigt just nu då jag haft Thor hemma från dagis pga att det gått vatten koppor där, i morrn får jag reda på om han kan gå eller inte han har två dagar i veckan ska bli skönt när han börjar igen efter ett LÅNGT uppbehåll både han och jag behöver det. Dem har ju nya fröknar på dagis så det ska bli spännande och se men Thor han bli "kompis" med en av dem innan vatten kopporna började gå, jag tror det kommer gå bra och jag har STORA förhoppningar om dem nya dagis fröknarna de verkar vara kanon.

Ja vad ska jag mer säga det har väl inte hänt så mycket egentligen utan det har mest gått runt det gör de ju med två barn, en hund, och ett hem. Man hinner knapt med.
Thor har börjat acceptera att han måste dela mig och Robban med lillebror vilket är skönt han förstår mera och är världens BÄSTA storebror, han hjälper mer än gärna till med att trösta och sköta om Balder :D

Sen i morrn eller ja idag eftersom klockan är efter 00.00 så ska jag anmäla Balder till babysim ska bli supermys.

I fredags den 3feb alltså så var jag på casino med några vänner för att fira S som fylt 30år, det var riktigt roligt vi åt gott och bara var hihi trots att vi inte drack specielt mycket så skrattade vi åt helt knasiga grejer och ord på vägen hem, vi va ju tvugna att roa oss med nått medan vi väntade på bussen i kylan.

ja sen lördagen var lugn och likaså denna söndag har varit kanon lugn, så härligt.
Ja om ni undrar vad jag gör vaken vid den här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0