Måndag!

Vad e det för en dag idag? Jo det är måndag, känner mig ganska glad i dag trots att jag snurrat å typ inte sovit alls i natt.
Denna vecka SKALL jag ringa till nån syo konsulent för nu SKALL jag börja plugga för det är det jag vill..
 
Har även lite fler samtal att ringa så ja de här blir bra..
hopps ni får en bra dag där ute kram
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej tittar in
Kul det är när man har bestämt sig för vad man vill göra.Jag skulle också vilja plugga igen jag skulle vilja läsa till förskolelärare för tidiga åldrar.Men först måste jag läsa upp andra betyg först så jag vet att jag kommer in,och samtidigt skulle det vara kul och lära känna nya människor eftersom jag känner inte så många här.Men det e ju det också att man skall klara sig ekonomiskt också för börjar jag plugga så kan jag inte få hjälp av socialen och då får jag ta lån igen och det tycker jag att det skall man väl inte behöva ta bara för att läsa upp några ämnen,skillnad sedan när man skall läsa på högskolan sedan om man kommer in.

Vad skulle du vilja läsa?

ha det bra mvh//Lina

Svar: Lina Jag vill nån gång i framtiden öppna eget de e min stora dröm vad vill jag ej säga än. Vill ju inte att nån skall sno min ide.Jag har äntligen kommit mig för att kontakta en studievägledare för att reda ut mina betyg. så nu e det upp till dem att se vad jag behöver för att få gymnasie kompitensen.
Terese

2012-11-19 @ 19:33:49
URL: http://mammatillhampus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0